Københavns Kommune

Om Nybodergården

Nybodergården er et lille selvejende plejehjem i hjertet af København.

Nybodergården er et selvejende plejehjem, som blev opført og i dag bestyres af Frederiks Kirke (Marmorkirken), Garnisonskirken og Holmens Kirke.

Plejehjemmet har 54 beboere, der bor i boliger fordelt på to etager. Hver etage har en fælles opholdsstue.

Nybodergården ligger centralt og smukt placeret i Indre By tæt på Kongens Have, Parkmuseerne, Botanisk Have, Kastellet og Østerport Station. Vi har desuden en dejlig lille gårdhave.

Vores centrale placering giver os mulighed for at bruge byen og alle dens mange tilbud hver eneste dag, fx museer, kirker, caféer, restauranter, teatre og parker.

Nybodergården har fokus på at skabe hjemlige rammer, så du oplever plejehjemmet som dit hjem. Vi vil give dig og dine pårørende de bedst muligt betingelser for en tryg hverdag.

Vi lægger vægt på, at dine ønsker og behov styrer din hverdag, og at du bruger dine ressourcer i det omfang, du kan. Vi lægger også vægt på, at du deltager i fællesskabet, så meget som du har lyst til.

Vi har respekt for din værdighed, og vi værner om tilliden mellem dig, dine pårørende og medarbejderne.

Nybodergårdens medarbejdere arbejder alle engageret og ansvarligt på tværs af deres fag, og de arbejder målrettet på at bruge deres forskellige kompetencer til at give dig omsorg præget af menneskelig varme og høj faglighed.

Mere om os

Bestyrelsen

Nybodergårdens bestyrelse består af ni medlemmer fra tre menigheder: Frederiks Kirke (Marmorkirken), Garnisonskirken og Holmens Kirke. Derudover sidder forstanderen og en medarbejder også i bestyrelsen.

Bestyrelsen holder møder fire gange om året.

Mikkel Wold er formand for bestyrelsen. Michael Bager er næstformand.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for plejehjemmets drift og økonomi. Bestyrelsen står for at ansætte forstanderen, som har ansvaret for den daglige drift.

Selvejende plejehjem

Som selvejende plejehjem er Nybodergården en del af Selvejenetværket (selvejenetvaerket.dk).