Københavns Kommune

Hverdagen på Nybodergården

På Nybodergården har vi en række faste aktiviteter hver uge. Vi samarbejder også med blandt andet unge, der hygger med vores beboere.

På Nybodergården har vi en række faste aktiviteter hver uge, fx banko, fællessang, besøg af vuggestuebørn, besøgsbabyer, besøgshunde, træning og gudstjeneste. En gang om måneden har vi fredagscafé.

Vi tilpasser vores aktiviteter efter årstiden, og efter hvad du og de andre beboere har lyst til. 

Nybodergården har også et træningsrum, hvor du kan træne både alene og sammen med andre.

Vi nyder at holde fast i traditioner som fødselsdag, jul, påske, mortensaften, nytår, sankthans og lignende. Vi tilbyder desuden aktiviteter, hvor du kan bruge klippekortsordningen.

Samarbejde med unge

Pårørende, frivillige og forskellige samarbejdspartnere hjælper ofte til ved vores aktiviteter. 

Fx samarbejder vi med skolen Institut Sankt Josef, som sender elever fra 8. klasse i praktik hos os to timer om ugen i 13 uger. Eleverne er gode til at spille spil, snakke og lave forskellige hyggelige ting med vores beboere.

Vi samarbejder også med Københavns Kommunes ungeindsats om at ansætte unge mennesker fem timer om ugen hos os. De unge mennesker bruger tiden på socialt samvær med vores beboere.

Fællesarealer

Nybodergården er et lille plejehjem, som er bygget op omkring vores store åbne café, hvor vi spiser sammen om aftenen og holder forskellige arrangementer. Cafeén er også åben for gæster udefra, som er visiteret til at komme og spise hos os. 

Hver afdeling har en fælles stue og et fælles køkken.

Derudover har vi en træningssal og en konferencesal, hvor vi blandt andet holder gudstjenester, ferniseringer og pårørendemøder. Beboere har mulighed for at låne konferencesalen. 

Vi har også et lille bibliotek, en lille hyggelig dagligstue og en skøn udendørs gårdhave.

Vi har mange forskellige aktiviteter på Nybodergården, fx kreative sysler.