Københavns Kommune

Om Huset William

Huset William er et selvejende plejehjem i Valby tæt på Kulbaneparken. Vores plejehjem blev indviet i juni 2019.

I Huset William bor 56 beboere fordelt på fire etager med fælles spise- og opholdsstue på hver etage.

Plejehjemmet ligger i Valby i et hyggeligt område i nærheden af Kulbaneparken. Derudover har vi gode udendørsarealer med flere store altaner, en rummelig gårdhave og en dejlige have hele vejen rundt om huset.

Du kan nemt komme til og fra motorvejen, og vi ligger tæt på offentlig transport.

Vi er her for vores beboere. Det er vores vigtigste budskab for alt personalet i Huset William.

I Huset William arbejder vi med fire værdipar. Hver dag bestræber vi os på at handle efter disse værdier, både når det gælder relationen til beboere, pårørende, kollegaer og det omgivende samfund.

Vores fire værdier

1. Nysgerrighed og ansvar

Vi mener, at vi er nødt til at være nysgerrige og have lyst til at lære i alle relationer, vi indgår i.

Med nysgerrigheden følger også et ansvar for at forholde os til og aktivt bruge det, vi lærer, når vi stiller spørgsmål. Vi bestræber os derfor på at undres, spørge og se muligheder og lære af hinanden.

2. Mangfoldighed

Mangfoldighed er alt, hvad der gør os forskellige.

Vi arbejder med mangfoldighed ved at respektere forskellighed og ved at være åbne over for at bruge hinandens ressourcer. Vi interesserer os for, hvad kolleger/pårørende/beboere kan og ved.

3. Værdighed og respekt

Værdighed og respekt er en forudsætning for det gode møde med beboere, pårørende og kollegaer. Værdighed og respekt er også en forudsætning for, at nysgerrigheden bliver en positiv kraft i det daglige arbejde.

Det betyder, at vi bestræber os på at respektere den enkeltes ønsker, være nærværende, interessere os for det enkelte menneske og have en respektfuld omgangstone og væremåde.

4. Positiv indstilling og ærlighed

En positiv indstilling og ærlighed i vores omgang med alle i Huset William er en forudsætning for, at vi kan få udbytte af de andre værdier i dagligdagen.

Det betyder, at vi bestræber os på at have tillid til hinanden, være positive og åbne over for nye forslag og finde løsninger, når noget irriterer os. Vi vil gøre, det vi siger, og vi vil være ærlige om muligheder og egne grænser og kompetencer. 

Mere om os

Bestyrelsen

Huset William er et selvejende plejehjem, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Som selvejende plejehjem har vi en bestyrelse, som har det overordnede ansvar for plejehjemmet drift.