Københavns Kommune

Hverdagen på Bonderupgård

Som profilplejehjem med fokus på dyr og udeliv foregår mange af vores aktiviteter udendørs og sammen med vores dyr.

På Bonderupgård har vi fokus på, at du og de andre beboere har mulighed for at leve et aktivt liv, både formiddag, eftermiddag og aften.

Vi ønsker, at vores aktiviteter er meningsfulde, sjove, hyggelige og med masser af god stemning og nærvær, så både du og vores medarbejdere får en masse gode oplevelser og nyder fællesskabet.

Vi har lækre aktivitetslokaler, som indbyder til, at du kan lave, hvad du interesserer dig for.

Eksempler på aktiviteter er fællessang, banko, foredrag, højtlæsning, musik og busture (fx til Zoologisk Have, Rødovre Centrum eller Strandvejen).

Særlige aktiviteter

Dyr og udeliv

Som profilplejehjem med fokus på dyr og udeliv foregår mange af vores aktiviteter udendørs og sammen med vores dyr.

Vores egen bondegård

Vores 'bondegård' består af kanariefugle, undulater, høns, papegøjer, kaniner, marsvin og hunde. Derudover planlægger vi, at der i fremtiden skal være plads til en voliere med fugle samt terapidyr.

Du og de andre beboere har mulighed for at være sammen med dyrene, passe og pleje dem.

Vi oplever, at dyrene er med til at skabe en hjemlig atmosfære på plejehjemmet, og at vores beboere er glade og får meget ud af samværet med dyrene.

Have i to plan og sansehave

Udover vores dyr har vi også en fantastisk have i to plan og en sansehave med springvand, drivhus og bede med urter, grøntsager og blomster, som du kan være med til at passe.

Vi bruger også haven til fx grillaftener, spil som petanque og til at nyde kaffen, frokosten eller aftensmaden i.

Se billeder fra vores haver og bondegård

Læs om baggrunden for vores profil

Højtider og fester 

På Bonderupgård holder vi også meget af højtider og fester.

Vi holder fx påske- og julefrokost, og vi fejrer jul og nytår på plejehjemmet om aftenen sammen med frivillige og pårørende. 

Derudover fejrer vi fastelavn med en børnehave, og vi holder sankthans med bål i gårdhaven. Hvert år i august holder vi sommerfest med livemusik og underholdning.

Vi fejrer også din fødselsdag på den afdeling, hvor du bor.

Sommerhus og ferie i udlandet

Du har også mulighed for at tage i sommerhus med Bonderupgård 1-2 gange om året.

Vi tager også på ferie i udlandet en gang om året. De sidste år har vi fx været ved Gardasøen i Italien, Tenerife og Sydfrankrig. Du betaler selv for både sommerhusture og ferier i udlandet.

Fællesarealer

Alle etager på Bonderupgård har hyggelige fællesrum med udgang til enten store altaner eller terrasserne i vores dejlige have.

I fællesrummene er der forskellige områder med sofaer, lænestole og sofaborde. Fællesrummene har også køkken og spiseborde.

Bonderupgård har en festsal, hvor alle plejehjemmets beboere samles til fester, aktiviteter og større arrangementer. Vi har også et motionsrum med massagestole og et billardrum.

Udenfor har vi en fantastisk have, som er anlagt i to plan. Her finder du en sansehave med springvand, drivhus og bede med urter, grøntsager og blomster.

Vi har også en petanquebane, et hønsehus og et haveanlæg til vores kaniner.

Beboerdemokrati

Bonderupgård er dit og de andre beboeres hjem. Du, de andre beboere og dine pårørende har derfor mulighed for at få indflydelse på hverdagen og det fælles liv, der leves på plejehjemmet.

Det kan fx være hverdagens aktiviteter, maden eller den pleje og omsorg, du får. 

Vi opfordrer til, at du altid taler med medarbejderne om dine ønsker og behov i hverdagen, så vi kan tilrettelægge vores arbejde, så det passer bedst til dig og de andre beboere.

På Bonderupgård holder vi dialogmøder på alle afdelinger to gange om året. På møderne taler du og de andre beboere, jeres pårørende og personalet om hverdagen på plejehjemmet.

Vi har kaniner, fisk, hunde og flere andre dyr.
Bonderupgård er et profilplejehjem med fokus på dyr og udeliv.
Vores ’bondegård’ består af kanariefugle, undulater, høns, papegøjer, kaniner, marsvin og hunde.