Københavns Kommune

Hverdagen på Poppelbo og Lærkebo

På Poppelbo og Lærkebo kan du deltage i mange forskellige aktiviteter og klubber. Vi har også mange spændende fællesarealer, fx 'Byen under jorden'.

På Poppelbo og Lærkebo har vi mange forskellige aktiviteter i hverdagen. Vi planlægger aktiviteterne ét kvartal ad gangen – se vores aktivitetsplan.

Du kan deltage i aktiviteter på tværs af både Poppelbo, Lærkebo og Aktivitetscenter Brønshøj, hvilket betyder, at vi har et meget bredt udvalg af aktiviteter.

Vi er glade for at være udenfor året rundt, og derfor bruger vi flittigt vores petanquebane og krolfbane eller tager på tur i vores duocykler. Vi har også en ladcykel, som kan medtage en kørestol. 

Derudover arrangerer vi fx ’tæppefortællinger’, hvor vi sidder udenfor med tæpper og varm kakao og hører gode fortællinger.

Andre aktiviteter er fx madklub, filmklub, mandeklub, sang og musik, håndarbejde og kreativt værksted.

Nogle aktiviteter og træning er åbne for alle, og andre er målrettede beboere med særlige behov, fx beboere med demens eller KOL. 

Traditionsrige arrangementer

Hvert år holder vi mange traditionsrige arrangementer sammen med de andre plejehjem i Bystævneparken, blandt andet Tour de Bystævneparken, en stor sommer- og musikfestival, og et stort julemarked.

Derudover holder vi også altid stor fælles jule- og påskefrokost.

Fællesarealer

Poppelbo og Lærkebo har gode, fælles opholds- og aktivitetsarealer.

I hver afdeling er der spisestue og tv-stue. Derudover har vi en fælles aktivitetsafdeling, en gymnastiksal, et velværebad og en charmerende atriumgård med masser af bænke. 

Udenfor har vi en petanquebane og en krolfbane.

I kælderen har vi indrettet 'Byen under jorden', hvor vi har biograf, billard, motionsrum med motionsmaskiner og en lille butik, hvor du sammen med personalet kan hente diverse dagligvarer til afdelingen. 

Vi har også et lækkert velværebad, hvor du kan ligge og høre afslappende musik i dæmpet lys. I loftet skinner små lysdioder, som giver dig fornemmelsen af at ligge under en åben stjernehimmel.

Badet har en monteret stol, så du let kan komme ind og ud af badet.

Beboerdemokrati

I forlængelse af vores værdier lægger vi stor vægt på at inddrage dig og de andre beboere i hverdagen.

Vi holder derfor beboermøder i alle afdelinger fire gange om året. Fire gange om året holder vi fælles beboermøder for alle beboere på både Poppelbo og Lærkebo.

På beboermøderne kan du komme med idéer og ønsker til, hvordan livet på Poppelbo og Lærkebo skal være. 

På Poppelbo og Lærkebo har vi rigtig mange aktiviteter på tværs af de to plejehjem og Aktivitetscenter Brønshøj.
Den lille butik i 'Byen under jorden'.